NL| FR| EN
banner-458
Hypertechnics
Alle diensten en producten voor grote dieptes
Contacteer ons

Onderwaterapparatuur - Hypertechnics

Hypertechnics heeft een ruime expertise in maatwerk voor de offshore industrie. Heel erg belangrijk is dat wij luisteren naar onze klanten en zorgen voor producten en diensten op maat van uw wensen. Wij ontwerpen producten die bestand zijn tegen de meest ruwe omstandigheden welke zich onder andere in de offshore industrie voordoen. Zo kunt u bij ons aankloppen voor het ontwerpen van waterdichte sensoren voor de automatisatie, waterdichte behuizingen en connectoren. Wij zorgen steeds voor een snelle levering, wereldwijd. Ons eigen machinepark stelt ons in staat om de meeste onderdelen intern te produceren.

Onderwater connectoren en kabels

Hypertechnics is fabrikant en leverancier van onderwater connectoren. Bij ons kan u terecht voor alle onderwaterkabels, geheel samengesteld volgens uw wensen.

Behuizingen en sensoren

Naast kabels en connectoren doen we ook maatwerk op het vlak van behuizingen voor sensoren. Vaak zijn bestaande sensoren niet geschikt voor de ruwe omstandigheden in de offshore industrie. Hier zorgen wij dan voor een robuuste waterdichte oplossing.

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over de activiteiten en producten van Hypertechnics in België, dan kunt u die ons steeds toesturen. Wij antwoorden u zo snel mogelijk.

Neem contact op
background background on hover
Diensten
Onze diensten
Lees meer
background background on hover
Diensten
Onze producten
Lees meer